Kozmetične storitve

Oblikovanje telesa

Oblikovanje telesa

Zadnjica, ki uspešno kljubuje gravitaciji, čvrsta stegna brez odvečnih maščobnih oblog in pomarančnih jamic ter ploh trebušček…
Spoznajte v praksi že ničkolikokrat preizkušene metode preoblikovanja telesa, ki stranke že vrsto let navdušujejo prav s svojimi izjemnimi rezultati!

 • KAVITACIJA

  Trajanje: 40 min

  Cena: 120 EUR

  VEČ | Darilni bon

 • BODY WRAPPING S PREPARATOM CIMET AHA KREMO FORTE

  Trajanje: 60 min

  Cena: 40 EUR

  VEČ | Darilni bon

 • BODY WRAPPING S PREPARATOM GRAPEFRUIT & CECROPIJA

  Trajanje: 60 min

  Cena: 50 EUR

  VEČ | Darilni bon

 • PRESOTERAPIJA

  Trajanje: 45 min

  Cena: 28 EUR

  VEČ | Darilni bon

Aparat kavitacije VACaVite je edinstven aparat, ki združuje tri napredne terapevtske metode: kavitacijo, kavitacijo z vakuumom in RDT terapijo. Kavitacija je prva klinično izkušena metoda, s katero uničujemo maščobne celice in tako odpravljamo maščobne obloge. Kaj se dogaja v maščobnih celicah po terapiji s kavitacijo? Ko začnemo delovati na določenem predelu telesa s kavitacijo, ultrazvok sproži nastanek mehurčkov v povečanih maščobnih celicah. Ti mehurčki rastejo do določene velikosti in se nato sesedejo sami vase. Pri tem se sprosti energija v obliki toplote in pritiska. Slednji zlahka razbije povečane maščobne celice v podkožju, saj le-te niso odporne na nastale vibracije. S tem smo maščobno celico resnično uničili.

Kaj se zgodi s sproščeno maščobo po kavitaciji?
Maščoba iz razbitih maščobnih celic se v obliki trigliceridov izlije v medcelično tekočino, kjer se pod vplivom encimov razgradi v glicerol in proste maščobne kisline. Vodotopni glicerol prodre v krvni obtok. To za telo pomeni dodan vir energije, ki ga moramo nujno porabiti. Netopne proste maščobne kisline pa potujejo v jetra, kjer se razgradijo. Zaradi tega vam priporočamo pitje nesladkanega čaja ali vode.

Zakaj je po kavitaciji pomembna vadba ?
Sedaj vemo, da smo v kri prinesli dodatno energijo, ki jo moramo potrošiti. Dodatno energijo po kavitaciji bomo pokurili s fitnes in kardio vadbo, infra savno ali termoaromaterapijo, kjer se bo vaše telo dobro znojilo in bo pokurilo veliko kalorij. Če s telesno aktivnostjo te energije ne bomo porabili, se bo ponovno začela nalagati v zalogo, postopek kavitacije bo imel manjši učinek.

Po kavitaciji se izvaja presoterapija ali elektrostimulacija.

Pošlji povpraševanje za:

"KAVITACIJA"

Verification code
BODY WRAPPING S PREPARATOM CIMET AHA KREMO FORTE

Spodbuja in povečuje izmenjavo snovi v podkožnem tkivu, pospešuje odvajanje vode in zaostalih produktov metabolizma. Deluje tudi kot organski peeling in spodbujevalec kolagena in elastina.

Pošlji povpraševanje za:

"BODY WRAPPING S PREPARATOM CIMET AHA KREMO FORTE "

Verification code
BODY WRAPPING S PREPARATOM GRAPEFRUIT & CECROPIJA

  Zahvaljujoč izjemni sinergiji izvlečka cekropije in eteričnega olja grenivke je zelo učinkovit preparat za intenzivno razgradnjo maščob, odvajanje vode in toksinov ter za raztezanje ohlapne kože.

Pošlji povpraševanje za:

"BODY WRAPPING S PREPARATOM GRAPEFRUIT & CECROPIJA"

Verification code
PRESOTERAPIJA

Limfni sistem je sestavljen iz limfnih žil in limfnih vozlov (bezgavk). Po tem sistemu se pretaka tekočina – limfa, ki nastaja iz krvne plazme in za razliko od ostalega ožilja nima lastnih črpalk, ki bi pospešila njeno delovanje. Dobro delujoč limfni sistem pomeni zelo učinkovito razstrupljanje organizma, odstranjevanje snovi in odvečne tekočine iz telesa.
Presoterapija ali mehanska limfna drenaža je odlična preventivna in kurativna terapija, ki jo izvajamo z vrhunsko aparaturo Green Press 8. Gre za nadtlačno mehansko limfno drenažo, ki ima podoben učinek kot ročna limfna drenaža. S pomočjo napihljivih manšet in s ciljno izbranim programom, ki posnema delo rok, zdreniramo nogi, zadnjico in trebuh. Tako bistveno izboljšamo prekrvavitev tkiv, odplavimo presnovke iz tkiv in bistveno zmanjšamo količino proste tekočine med celicami, ki je v veliki meri kriva za zastoj. Peristaltična masaža pospeši zmanjševanje edemov, globinsko čisti telo produktov presnove in izboljšuje prekrvavitev in preskrbo tkiv s kisikom in hranilnimi snovmi. Limfna drenaža je vrsta zdravljenja, ki omogoča nemoten pretok limfnih tekočin po telesu, zmanjšuje blokade v telesu, spodbuja k zdravemu načinu življenja. Limfna tekočina predstavlja skoraj 80% tekočine v našem telesu. Nekateri terapevti verjamejo, da lahko limfna drenaža celo zmanjša alergična obolenja, menstrualne krče, prehlade in druge viruse.
Neprestani stresi, preveč sedenja in premalo gibanja, prekomerna telesna teža, nepravilno prehranjevanje – vse to predstavlja hudo obremenitev za telo. 

Posledice so:
- slaba prekrvavitev tkiv – posebej nog, zadnjice in trebuha
- kopičenje odpadnih produktov presnove, ki dražijo tkiva in povzročajo njegovo spreminjanje v manj
- kvalitetno vezivo
- polnjenje in večanje maščobnih celic
- zatekanje nog
- vidne spremembe kože in podkožja – celulit
- pojav novih krčnih žil ali poslabšanje že obstoječih

Pošlji povpraševanje za:

"PRESOTERAPIJA"

Verification code

 • O nas

  Center za nego obraza in telesa Balance se nahaja v centru Nove Gorice v neposredni bližini casino Princess.
  Mabain d.o.o.
  Ulica Gradnikove brigade 6, 5000 Nova Gorica

  Odpiralni čas

  od ponedeljka do sobote
  od 8h do 20h
  nedelje in prazniki
  zaprto

   

   

  Kontakt

  Telefon: (05) 333 1 330
  Gsm: 041 336 474
  E-pošta: info@kozmetika-balance.si
  D.št.: SI46145001
  Matična št.:3989038000
  Obrtno dovoljenje št.:
  119566/AS47-3-152/2014

  Novičnik

  Prijavite se na e-novice, če želeli biti seznanjeni z našimi novosti...