O nas


AMBIENT

Vonj eteričnih olj, umirjen ambient, topel sprejem receptorke, vse to vas pričaka ob vstopu v naš salon in vas popelje v nepozabno lepotno izkušnjo.
Za piko na i vam je po končanem tretmaju na voljo osrednji prostor, kjer se prepustite prijetni glasbi, spijete skodelico čaja in privoščite krajši pobeg od vsakdanjih skrbi in stresa…

STORITVE

Center za nego obraza in telesa Balance je lepotni center z dolgoletno tradicijo, ki že več kot deset let prisega na kozmetiko Dermalogica in sedaj širi svoja obzorja še s priznano slovensko blagovno znamko kozmetike Afrodita. Našo kozmetično ponudbo skušamo vedno izpopolnjevati in širiti, zato smo pričeli nege obraza izvajati še s prestižno znamko Sothys, katera je sinonim za odličnost in prestiž v lepotnih centrih.

OSEBJE

V centru za nego obraza in telesa Balance Vas pričakuje prijazno in predano osebje, ki bo v prijetnem ambientu poskrbelo za Vaše udobje in zadovoljstvo. Ker poskušamo biti v koraku s časom imamo v našem centru predvsem diplomirane kozmetičarke, kar pomeni trenutno najvišjo možno izobrazbo v tej smeri. Trudimo se izpopolnjevati naše znanje z rednim obiskovanjem dodatnih izobraževanj in seminarjev.
 Naše znanje in način dela Vas bo prepričal, da nam boste zaupali in se prepustili našim rokam.

O nas

Center za nego obraza in telesa Balance se nahaja v centru Nove Gorice v neposredni bližini casino Princess.
Mabain d.o.o.
Ulica Gradnikove brigade 6, 5000 Nova Gorica

Odpiralni čas

od ponedeljka do sobote
od 8h do 20h
nedelje in prazniki
zaprto

 

 

Kontakt

Telefon: (05) 333 1 330
Gsm: 041 336 474
E-pošta: info@kozmetika-balance.si
D.št.: SI46145001
Matična št.:3989038000
Obrtno dovoljenje št.:
119566/AS47-3-152/2014

Novičnik

Prijavite se na e-novice, če želeli biti seznanjeni z našimi novosti...