Kozmetični izdelki

SOTHYS

Izkusite pravo lepoto s Sothysom

Popolna nega kože v skladu s sodobnimi lepotnimi potrebami in dobrim počutjem.
Izdelki Sothys so naravni, učinkoviti in narejeni, da prebudijo vse vaše čute.
Sothys z zelo strogimi merili poskrbi tudi za to, da so izdelki varni za uporabo.

AFRODITA

Že samo ime vam pove vse …

V Kozmetiki Afrodita odkrivajo skrivnosti narave, zato v izdelke, razvite po lastnih recepturah, v zajetni meri vgrajujejo le preverjeno najboljše rastlinske aktivne sestavine in vedno bolj izločajo ne-naravne primesi. Verjemite, da boste nad izdelki navdušeni, vaši koži bodo povrnili svežino, lep in sijajen izgled ter pripravljenost na nove izzive.

DERMALOGICA

Vaša koža bo bolj negovana kot kdajkoli prej!

V Dermalogici že več kot dvajset let razvijajo izdelke na podlagi filozofije, da je koža lahko zares lepa le, če je negovana. Zato so vse sestavine, ki jih vsebujejo izdelki, neoporečne in izjemno kakovostne, kar zagotavlja negovano in popolno kožo.  Negovano kožo najlažje ohranite z uporabo linije izdelkov, specifično prilagojene vaši koži, kot vam bodo tudi svetovale naše kozmetičarke.

OPI

Zelo preprosto – odločili smo se za odličnost…

Ameriško podjetje OPI je družinsko podjetje, ki deluje že vse od leta 1981 in je vodilno podjetje v profesionalni negi nohtov, ki se zavezuje k visoki kakovosti izdelkov ter tudi k dobremu počutju strank.
OPI je oblikoval team znanstvenikov, ki jamčijo kakovost proizvodov, prinašajo najnovejšo tehnologijo v njihovi izdelavi in svetujejo pri ponudbi le-teh. Poleg tega proizvodi niso testirani na živalih.
Podjetje OPI je svetovno znano po številnih odtenkih lakov za nohte. Velika izbira lakov pa je samo delček njihovega asortimana, ki obsega tudi izdelke za nego naravnih nohtov, proizvode in pripomočke za manikiro in pedikuro ... Z razkošno izbiro barvnih gelov in vseh vrst dodatkov za okraševanje nohtov OPI proizvodi pomagajo narediti nohte izjemno lepe. Tudi akrilna tehnika izdelovanja nohtov je vrhunska, saj ne vsebuje mentila.

NUGENESIS

Bistvo sistema nugenesis je, da nohta ne izpostavljamo UV svetlobi in prav tako ne pilimo povrhnjice po nepotrebnem. Prahi so sestavljeni iz do sedaj najmanj agresivnih materialov – TITAN in KAVČUK. Kot je znano, je titan izredno trd material in njegova vloga je utrditi noht, vloga kavčuka pa je prožnost in lažje odstranjevanje, saj se pri odstranjevanju vse skupaj raztopi tako, da je postopek enostaven in neboleč.

O nas

Center za nego obraza in telesa Balance se nahaja v centru Nove Gorice v neposredni bližini casino Princess.
Mabain d.o.o.
Ulica Gradnikove brigade 6, 5000 Nova Gorica

Odpiralni čas

od ponedeljka do sobote
od 8h do 20h
nedelje in prazniki
zaprto

 

 

Kontakt

Telefon: (05) 333 1 330
Gsm: 041 336 474
E-pošta: info@kozmetika-balance.si
D.št.: SI46145001
Matična št.:3989038000
Obrtno dovoljenje št.:
119566/AS47-3-152/2014

Novičnik

Prijavite se na e-novice, če želeli biti seznanjeni z našimi novosti...