Balance svetuje

LEPE IN UREJENE ROKE TUDI POZIMI

LEPE IN UREJENE ROKE TUDI POZIMI

Roke povedo veliko o nas in prav tako mi z njimi. So prva stvar, ki jih drugi ljudje opazijo na nas, zato jim moramo nameniti prav toliko nege, kot ostalim delom telesa. Še posebej pozorni moramo biti v zimskem času, ko so naše roke izpostavljene vremenskim spremembam. Na njihov izgled vplivajo hladne zunanje temperature, sneg, mrzel veter na eni in topli ogrevani prostori na drugi strani. Prav zaradi vseh teh dejavnikov naši nohti pogosto postanejo lomljivi, krhki in občutljivi, koža na rokah pa suha in razpokana.

Če želite imeti lepe roke čez vse leto, sledite našim lepotnim nasvetom!

1. Nasvet: ČIŠČENJE
Umivanje rok je prvi lepotni ritual za nego rok in bistven higienski korak, vendar vključuje sovražnika, na katerega pogosto pozabimo: VODO!
Po vsakem umivanju rok je pomembno, da jih dobro osušimo. Da bi preprečili izsuševanje rok, ne uporabljajte izdelkov kateri vsebujejo hidroalkohole.

2. Nasvet: NEGA ROK IN NOHTOV
Skrivnost lepih rok so tudi trdni in negovani nohti ter zdrava kutikula. Kutikula oziroma obnohtna kožica ima zaščitno vlogo, zato je pomembno, da jo negujete. OPI Avoplex olje za nohte in obnohtno kožico, ta obnohtno kožico zmehča ter okrepi nohte in jim podari čudovit lesk. Za popolen izgled vaših rok jim v zimskem času namenite kakšno profesionalno manikiro več. Za še lepši izgled pa si privoščite tudi parafinsko oblogo, za kar vam bodo  roke hvaležne.

3. Nasvet: VLAŽENJE
Najpomembnejša in pogosto zanemarljiva skrivnost lepih rok pa je sigurno vlaženje. Krema za roke naj vas spremlja vedno in povsod, da jo boste lahko nanesli kadarkoli. Pomaga namreč krepiti hidrolipidni zaščitni plašč kože. Učinkovita krema vsebuje maščobne in vlažilne sestavine, antioksidante kot je vitamin E. Vse to in še več vam ponuja OPI Avoplex linija krem.
Z nami vedno do lepih rok!

Svetovalka kozmetike Balance

O nas

Center za nego obraza in telesa Balance se nahaja v centru Nove Gorice v neposredni bližini casino Princess.
Mabain d.o.o.
Ulica Gradnikove brigade 6, 5000 Nova Gorica

Odpiralni čas

od ponedeljka do sobote
od 8h do 20h
nedelje in prazniki
zaprto

 

 

Kontakt

Telefon: (05) 333 1 330
Gsm: 041 336 474
E-pošta: info@kozmetika-balance.si
D.št.: SI46145001
Matična št.:3989038000
Obrtno dovoljenje št.:
119566/AS47-3-152/2014

Novičnik

Prijavite se na e-novice, če želeli biti seznanjeni z našimi novosti...